Fra student til

ENTREPRENØR

Early Stage lar deg øve på å starte en startup slik at du får erfaring, nettverk og mot til å bli en bedre gründer i fremtiden.

- 5-ukers program ved siden av studiene
- 25 talenter plukkes ut i Oslo og Bergen
- Utvid nettverket ditt av likesinnede
- Disponer et teambudsjett til produktutvikling
- Deltakelse er gratis

Les Mer

Våre sponsorer gjør at du kan delta i Early Stage helt kostnadsfritt.

Vi tar heller ingen eierskap i casene som deltakerne jobber frem.

Hva må jeg vite?

Hvorfor?

Hverdagen i en startup er helt annerledes enn det universitetet forbereder deg på. Selv Norges største bedrifter forsøker nå å etterligne oppstartsbedrifter i arbeidsmetodikk, verktøy og hurtighet. Early Stage gir deg en fordel uansett om du skal bli gründer eller konkurrere i fremtidens digitale arbeidsmarked.

Hvordan?

Den beste måten å lære hvordan man starter en startup er – ikke overraskende – gjennom å starte en startup. Gjennom programmet blir du og teamet du havner på utfordret til å løse typiske utfordringer i et tidlig-fase case. Til hjelp får dere penger, foredrag fra gründere og fageksperter, tett coaching og et uformellt læringsrom hvor deltakere og mentorer deler underveis i programmet.

Hvor og når?

Early Stage gjennomføres i starten av skolesemesteret slik at det ikke går ut over eksamensperioden. I 2018 kan du delta i Oslo eller Bergen. Samlingene gjennomføres i helger og på kveldstid i ukedager, og er tilpasset slik at det skal kombineres med en travel studiehverdag.

Programinnhold uke for uke

Nysgjerrig?

Har du lyst til å høre mer om Early Stage?

Trykk på knappen under for å legge igjen din epost-adresse, så sender vi deg informasjon om søknadsprosessen.

Meld din interesse her!

Fortsatt usikker? Les svarene på våre ofte stilte spørsmål. 

Ofte Stilte Spørsmål